Op de koffie bij Jeanet

Veel mensen zien door de social media-bomen het bos niet meer. Al die uitnodigingen op LinkedIn, wat heb je daar nou écht aan? En is dat Google Plus eigenlijk nou wat, of niet? Waarom hangen mensen úren rond op Facebook en Twitter? Hoe ga je daarmee om?

Er zijn ook praktische vragen. Welke tools zijn er om te monitoren of je aanwezigheid op Internet het gewenste effect heeft? Wie een bedrijf heeft, wil natuurlijk graag weten hoe social media zakelijk en slim kunnen worden ingezet. Maar hoe dan?

Ik heb het niet tegen u hoor. Want u bevindt zich natuurlijk allang in de voorhoede van alle ontwikkelingen op het Internet. Dus u weet alles al. Maar voor al die andere Nederlanders is het snel veranderende digitale landschap nog steeds een jungle.

Mag ik u voorstellen aan Jeanet Bathoorn?

Niemand kan zo nuchter, zo begrijpelijk en zo lekker gewoon over deze zaken vertellen als zij. Geen hoogdravend gedoe, geen snelle verkooppraatjes, geen flauwekul. Zij snapt het. En legt het uit, in normaal Nederlands, alsof je bij haar op de koffie komt. Hoera voor Jeanet, ik ben fan!

En zij weet ook niet alles, hoor. Daarom heeft ze een kring van experts om zich heen verzameld. Deze maand heb je de kans om daarvan te profiteren.

Expert

Op 24 september presenteert Jeanet The Get Social Experience in Elst (Gelderland). Een geweldig programma met de beste online experts van het land, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. De sprekers zijn Raymond Janssen (dagvoorzitter), Inge Timmers, Inge van Erkel, de ongelooflijke Jacqueline Fackeldey, de waanzinnige Marcel van Driel, de unstoppable Jojanneke van den Bosch, de doortastende Paulus Veltman, René Schipper, Jarno Duursma, de fabulous Simone Levie, het best bewaarde geheim van Twitter Elja Daae, de steengoeie Kitty Kilian, Suzanne Wartenbergh, Eelco Martens, de kraakheldere Else Kramer, Bjorn Luijters, mijn favoriet Jan Willem Alphenaar en ik doe zelf (met sax) ook nog een duit in het zakje.
Ik weet niet wat jij gaat doen op 24 september, maar ik ga hier heel veel van opsteken!

Dit is een dag waar je zoveel uit kunt halen, dat de investering zich tientallen malen terugverdient.

Get social

Jeanet schreef twee heldere boeken over online netwerken: Get Social+, de bestseller uit 2011. En Get Social in Business (2012) voor de zakelijke aspecten ervan. Heel waardevol. Over LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Foursquare, Pinterest. Over filteren, bloggen en monitoren. Kun je er niet bij zijn de 24e, dan zijn deze boeken absoluut aan te raden.

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek is saxofonist, schrijver, webdesigner en fotograaf. Regelmatig te vinden op Twitter en Instagram. Gek op jazz en koffie. Ruikt aan boeken.

Plaats een reactie