Strategie

Of je al een duidelijk plan voor de toekomst hebt of niet, strategie is altijd de eerste stap. Nog voordat je je potlood pakt om een website-ontwerp te schetsen.

Wat weet je van jezelf, wat weet je van het speelveld? Hoe wil je gezien worden? Hoe beperk je risico’s en hoe vergroot je je kansen? Maak je niet (te) druk om een website, want als jij straks een goede website hebt, beweegt-ie met jou mee.

Ik begeleid je in alle grote en kleine stappen, zowel op de korte als op de lange termijn. Een strategie baseer je niet op denken maar op weten. Wat heb je nu nodig?

Alles begint (en eindigt) met strategie. Wat zijn je plannen? Waar wil je naartoe? Wat is ervoor nodig om dat te bereiken en wanneer?

Wie doet wat? En wanneer moet er iets ‘af’ zijn? Wat is je definitie van af? Welke interne en externe factoren bepalen of je erin slaagt die doelen te behalen?

Van brainstorm tot sprint, van concept tot uitvoering: elke stap van het proces kan bepalend zijn.

Bij elke stap kun je mij er prima bij hebben.

Ik analyseer, adviseer, creëer en implementeer. Nooit bang om vragen te stellen. Een werksfeer waarin we allebei doen waar we goed in zijn: samen zorgen we voor het succes van jouw bedrijf.