Webshops

Een eigen webshop is de kers op de taart voor ondernemers die meer vrijheid willen. Alles zelf bepalen, zelf inrichten en je hoeft geen dure shop-licenties meer af te sluiten, dus je houdt zelf het overgrote deel van je inkomsten.

Klanten betalen met iDeal, of in termijnen, of via incasso, kan allemaal. Fysieke producten koppel je meteen aan een shipping-systeem. Alles geautomatiseerd, zelfs de cc’tjes naar je boekhouder. Je moet wel zelf naar de brievenbus lopen. Is je cardioloog ook weer blij, check.

Verkoop je alleen digitale producten? Dan zie je de bestellingen binnenkomen terwijl je aan de andere kant van de wereld aan het zwembad ligt. Goed bezig.

Memberships, online abonnementen, afgeschermde content, video hosting, werkt allemaal als een trein.

Samen kijken we naar bijkomende zaken zoals juridische voorwaarden, administratie en de journey van je klanten. Als webdesigner met honderden webshops in mijn portefeuille kan ik je daar uitstekend bij helpen en begeleiden.

Als copywriter kan ik je ook goed adviseren bij het maken van landingspagina’s, mail automation-treintjes en webinars, om te zorgen dat je via je website ook veel sales binnenhaalt. The sky is the limit. Bel, mail of app.