Martijn Vink: "Muziek is energie"

In deze korte film van Boogie Men vertelt meesterdrummer Martijn Vink over drummen, zijn filosofie en zijn plek in de muziek.

Samen met gitarist Rienier Baas, bassist Michel van Schie, pianist/toetsenist Ronald Kool en zangeres Linda Bloemhard treedt Vink op tijdens ‘Improvisations at the Müllerpier‘ op zaterdag 6 juli 2013 in Rotterdam. Kaarten zijn te koop via Alive! Modern Saviour.

Het concert is inclusief diner, DJ en drankjes. Ook worden er opnamen van gemaakt. De avond is onderdeel van North Sea Round Town, dat op zijn beurt weer dient als opwarmer voor het North Sea Jazz Festival, ook in Rotterdam, in het weekend erna.

Martijn Vink is één van de beste drummers van Nederland, met een internationale reputatie. Hij speelt met een breed scala aan artiesten zoals Het Metropole Orkest, Trijntje Oosterhuis, Chris Potter, Anouk, The Ploctones, Harmen Fraanje en Tineke Postma.

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek is saxofonist, tekstschrijver, webdesigner, maakt foto's, video's en grafisch ontwerp. Regelmatig te vinden op Twitter en Instagram. Gek op jazz en koffie. Ruikt aan boeken.

Plaats een reactie