Concerten in Theater Floralis met Mike Boddé, Steely Dan en Candy Dulfer

In het prachtige, fonkelnieuwe Theater Floralis in Lisse organiseer ik komende maanden een nieuwe serie concerten onder de naam Monday Night Music Special.

Uit het persbericht:

Voor deze concerten heeft saxofonist Tom Beek van de organisatie carte blanche gekregen om op een aantal maandagavonden exclusieve concerten te organiseren, met bijzondere gasten. De kaartverkoop via Theater Floralis is enkele dagen begonnen en de kaarten gaan hard!

Tom Beek + Mike Boddé

Op maandag 28 maart (2e Paasdag) geven Tom Beek en zijn gast Mike Boddé de ‘spoedcursus jazz met een scheutje cabaret’ in Theater Floralis samen met Wim Bronnenberg, Udo Pannekeet en Marcel Serierse. De groep trad veel op in het theater en het belooft een avond te worden vol verrassingen en muzikaal plezier.

The Royal Dutch Scam: Steely Dan

Op maandag 16 mei (2e Pinksterdag) treedt Tom Beek op met één van zijn eigen bands, The Royal Dutch Scam die de muziek speelt van Steely Dan. Met zanger Lo van Gorp als één van de smaakmakers, saxofonisten Arjan Muusz (sectie) en Tom Beek (solist), zangeressen Dèdre Twiss, Simone Pormes en Lesley van der Aa, gitarist Thomas Bekhuis, pianist Eric van de Bovenkamp, bassist Boudewijn Lucas en drummer Mark Stoop. Een must see voor fans van de jaren zeventig!

Tom Beek + Candy Dulfer

Op maandag 12 september staat er een spetterende instrumentale funk-show op het programma, want Beek ontvangt niemand minder dan zijn beroemde saxofoon-collega Candy Dulfer.  Samen met Jan van Duikeren (trompet), Ronald Kool (keyboards), Rory Ronde (gitaar), Manuel Hugas (bas), Joost Kroon (drums) en Claus Tofft (percussie) een uniek en eenmalig concert waarbij de pannen van het dak vliegen. Dit mag je zéker niet missen.

Theater Floralis

De officiële naam van het theater is ‘Floralis, Huis van Cultuur’. Oorspronkelijk was het gebouw een bloemenveiling. Onder begeleiding van onder ander de Lissense ondernemer/muzikant Frank Schermer Voest heeft de gemeente het gebouw prachtig gerestaureerd. Een prestige-project, dat in 2015 werd geopend en inmiddels ook de thuishaven is van Cinema Floralis, de jeugdtheaterschool, filmhuis, dansgroep en een symfonieorkest. De schitterend geoutilleerde Roef Ragas-zaal (vlakke vloer) biedt plaats aan maximaal 250 bezoekers. Het aantal plaatsen is dus beperkt! Aanvang van de concerten is steeds 20:30 uur. Kaartverkoop en informatie: Theater Floralis.

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek, saxofonist, webdesigner en tekstschrijver. Gezinskampioen tafeltennis. En alstie tijd over heeft ook fotograaf. Onregelmatig op Twitter en Instagram. Eindredacteur Jazz Bulletin.

Plaats een reactie