14 april: cd-presentatie 'Bliss' in Utrecht

De cd-presentatie van Bliss is op zondagmiddag 14 april in Utrecht, aanvang 16:00 uur. Hier vind je alle praktische details.

Tom Beek (saxofoon)
Mike Boddé (piano)

Concert

Bliss is mijn vierde album, dat kort geleden uitkwam. De helft van de nummers bestaat uit solo saxofoon, opgenomen in een kerk. De andere stukken zijn duetten met Mike Boddé.

Net als op de cd zal het concert afwisselend bestaan uit solostukken en duetten. Voor en na afloop van het concert is een door Beek en Boddé persoonlijk gesigneerd exemplaar van de cd Bliss verkrijgbaar.

Velen kennen Boddé wellicht als cabaretier, maar weinigen weten dat hij een fenomenaal pianist is, die zich kan meten met jazz- en klassieke pianisten van het hoogste niveau.

Toegang

Toegangskaarten (16 euro) kun je bestellen aan de kassa van Vredenburg. Het aantal plaatsen is beperkt!

Locatie

Een pesthuis, een universiteit en een kerk. Dat waren de functies van De Leeuwenbergh in het centrum van Utrecht. Dit prachtig monument werd in 1567 gebouwd. Sinds enige tijd hoort het bij de officiële concert locaties van Vredenburg. Met name akoestische optredens komen in De Leeuwenbergh buitengewoon goed tot hun recht. De ideale locatie voor deze cd-presentatie!

Bereikbaarheid

De parkeergarage Kruisstraat ligt dichtbij. Bushalte voor lijn 2 (Museumkwartier ringlijn, halte Catharijneconvent) is nog geen vijf minuten lopen.

Organisatie

Het concert wordt georganiseerd door de stichting Jazz030, een samenwerkingsverband van Vredenburg, Tivoli, Muziekhuis Utrecht en de vereniging U Jazz. Na het wegvallen van het SJU Jazzpodium in 2011 is de stichting opgericht in overleg met de gemeente en andere podia om jazzconcerten, -sessies en -workshops mogelijk te maken in Utrecht.

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek, saxofonist, webdesigner en tekstschrijver. Gezinskampioen tafeltennis. En alstie tijd over heeft ook fotograaf. Onregelmatig op Twitter en Instagram. Eindredacteur Jazz Bulletin.