Concert: Tom Beek Trio in De Badcuyp, Amsterdam

Dinsdag 4 december treedt het Tom Beek Trio op in De Badcuyp Jazz Club (Amsterdam), met bassist Arto Boyadjian en drummer Joost Kroon. Wees welkom!

Arto Boyadjian

Arto heeft een brede scope: hij bespeelt niet alleen veel verschillende instrumenten, hij beslaat ook veel muziekstijlen.

Na zijn conservatorium in Hilversums Conservatorium als gitarist, heeft hij zijn vleugels uitgeslagen. Hij schrijft en zingt in zijn eigen band Boya, hij componeert voor musicals en theater.

Als docent is hij één van de stuwende krachten op de veelgeroemde popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelt in The Dutch Eagles. Met Arto speel ik meer dan twintig jaar samen. Hij heeft een fantastische sound en onderscheidt zich als bassist door zijn harmonische wendbaarheid.

Joost Kroon

Joost is één van mijn speelmaatjes uit Sven Hammond Soul. Toen hij nog op het conservatorium studeerde werd hij opgepikt door Benjamin Herman en sindsdien heeft hij een carriere gemaakt om je vingers bij af te likken.

Naast The New Cool Collective en The New Cool Collective Big Band speelde Joost ook met Kane, Anouk, Trijntje Oosterhuis en Carice van Houten.

Hij wordt veel gevraagd als studiodrummer en is actief als docent. Hij combineert betrouwbaarheid en creativiteit, souplesse en kracht, authenticiteit en professionaliteit — één van mijn allerfavorietste drummers!

Tom Beek Trio

We spelen jazzrepertoire en delen van mijn nieuwe album Bliss. Het optreden is in de benedenzaal. De entree 5 euro. Leden van De Badcuyp hebben gratis toegang.

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek, saxofonist, webdesigner en tekstschrijver. Gezinskampioen tafeltennis. En alstie tijd over heeft ook fotograaf. Onregelmatig op Twitter en Instagram. Eindredacteur Jazz Bulletin.

Plaats een reactie