De filmmuziek van 'Pim & Pom, Het Grote Avontuur'

In opdracht van componist Alex Debicki speelde ik de saxofoonpartijen in voor Pim & Pom, Het Grote Avontuur, de eerste lange Nederlandse 2D animatiefilm sinds dertig jaar. De film is gebaseerd op tekeningen van Fiep Westendorp en gaat in première op 9 april 2014.

Uit het officiële persbericht: ‘De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?’

Psst… de twee katten hebben een eigen Facebook-pagina!

Crew

Erg leuk en bijzonder om aan mee te werken! Samen met componist Alex Debicki, technicus Bram Bol en muzikanten Bernhard Weichinger, Simon Gitsels, Sven Schuster, Rik Mol, Louis Gerrits, Ilja Reijngoud en het Matangi Quartet (Maria-Paula Majoor, Daniel Torrico Menacho, Arno van der Vuurst en Karsten Marijn Kleijer).

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek. Saxofonist. Schrijver. Consultant. Twitter. Instagram.

Plaats een reactie