De oploskoffie van Charlotte’s Law

Juriste Charlotte Meindersma uit Den Haag – ook bekend als Charlotte’s Law, haar bedrijfsnaam – ken ik al lang van Twitter. Ze doet het supergoed. Ze communiceert helder over juridische zaken, heel breed en no-nonsense. Ze schrijft boeken over ondernemen.

Ze hielp me al een paar keer uit de brand. Zo adviseerde ze me bijvoorbeeld over de auteursrechtkwestie met Getty Images, heel vervelend. Maar Charlotte keek mee, opgelost.

Tegen betaling uiteraard. Om kleine problemen op te lossen, snelle adviezen en mensen die even willen sparren bedacht ze ‘Oploskoffie’.

Voor haar podcast Podje Oploskoffie vroeg ze me de leadermuziek te maken. Wat voor muziek had ze daarbij zelf in gedachten? Zoiets als de Netflix-serie Suits.

Done! Ik dacht rhythm & blues, orgels en een beat waarmee je je meteen in NYC waant. Misschien belandt mijn Law Funk ooit nog wel eens op de platenspeler in het kantoor van Harvey Specter.

Succes Charlotte met je mooie podcast!

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek is saxofonist, tekstschrijver, webdesigner, maakt foto's, video's en grafisch ontwerp. Regelmatig te vinden op Twitter en Instagram. Gek op jazz en koffie. Ruikt aan boeken.

Een reactie op “De oploskoffie van Charlotte’s Law”

Plaats een reactie