De oploskoffie van Charlotte’s Law

Juriste Charlotte Meindersma uit Den Haag – ook bekend als Charlotte’s Law, haar bedrijfsnaam – ken ik al lang van Twitter. Ze doet het supergoed. Ze communiceert helder over juridische zaken, heel breed en no-nonsense. Ze schrijft boeken over ondernemen.

Met juridisch advies hielp ze mij al een paar keer uit de brand. Zo adviseerde ze me bijvoorbeeld over de auteursrechtkwestie met Getty Images, heel vervelend. Charlotte keek mee, schreef een brief, opgelost.

Om kleine problemen op te lossen, snelle adviezen en mensen die even willen sparren bedacht ze ‘Oploskoffie’. Voor haar podcast Podje Oploskoffie vroeg ze me de leadermuziek te maken.

Wat voor muziek had Charlotte daarbij in gedachten? ‘Niet te sloom graag, want ik ben zelf vrij high energy als ik praat. Beetje vrolijk of Suits-achtig.’

Komt voor elkaar. Ik combineerde rhythm & blues, orgels en een beat waarmee je je meteen in NYC waant. Als Law Funk ooit op de platenspeler ligt in het kantoor van Harvey Specter moet het wel goed stáán die muziek.

Succes Charlotte met je mooie podcast!

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek, saxofonist, webdesigner, fotograaf en tekstschrijver. Onregelmatig op Twitter en Instagram. Eindredacteur Jazz Bulletin.

1 gedachte over “De oploskoffie van Charlotte’s Law”

Plaats een reactie