Candy op bezoek!

Maandag 12 september is mijn derde carte blanche-concert in Lisse (where the city never sleeps). Dan komt niemand minder dan de geweldige Candy Dulfer bij mij op bezoek!

De queen van de Nederlandse funk. De ambassadrice van good vibes, feest en positiviteit. Ze reist de hele wereld over en veegt met iedere saxofonist de vloer aan! Laatst zette ze op North Sea Jazz de boel weer helemaal op zijn kop. Groot respect voor deze dame. Die óók nog eens bijzonder aardig is.

Wat gaan we doen? Lekker spelen, funken, jammen. Samen met een all-starband: Jan van Duikeren (trompet), Ronald Kool (keyboards), Joost Kroon (drums), Manuel Hugas (bas), Rory Ronde (gitaar) en Claus Tofft (percussie). Muziek maken met deze helden, mooiste wat er is.

Uitverkocht? Dat had je kunnen voorkomen! Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan ben je voortaan als eerste op de hoogte van nieuws en concerten.

Kijk ook op de website van Theater Floralis.
Zie ook dit Facebook Event.

Theater Floralis Lisse Tom Beek Candy Dulfer

Tom Beek
Tom Beek

Saxofonist. Schrijver/copywriter. Webdesigner. Fotograaf/video. Eindredacteur Jazz Bulletin (Nederlands Jazz Archief). Regelmatig op Twitter, Bluesky en Instagram. Gek op jazz en koffie. Ruikt aan boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *