Tim Knol & Friends – A tribute to Bob Dylan

Woensdagavond 13 augustus begeleid ik Tim Knol en zijn vrienden tijdens een eerbetoon aan Bob Dylan in het Concertgebouw. Samen met blazers Wouter Hakhoff (trompet) en Jos van den Heuvel (trombone) vorm ik de blazerssectie tijdens deze eenmalige hommage aan Bob Dylan, die vijftig jaar geleden definitief doorbrak met The times they are a-changing.

Tim Knol heeft zijn vrienden uitgenodigd, waaronder Freek de Jonge, Ernst Jansz, Roosbeef, Tangarine, Dolf Jansen, Jan Donkers, Nico Dijkshoorn, Bent van Looy (Das Pop), Ivo Victoria, Marike Jager, Anne Soldaat, awkward I, Admiral Freebee, Leo Blokhuis en Henk Hofstede. Het belooft een hele bijzondere avond te worden!

Na het succes van de single Sam ging het hard met Tim Knol. Met zijn tweede album Days verstevigde hij zijn bekendheid in Nederland. Onlangs presenteeerde hij zijn nieuwe album Soldier On, dat hij zelf produceerde. Dit najaar doet hij een clubtournee en vanaf januari gaat hij solo het theater in.

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek, saxofonist, webdesigner en tekstschrijver. Gezinskampioen tafeltennis. En alstie tijd over heeft ook fotograaf. Onregelmatig op Twitter en Instagram. Eindredacteur Jazz Bulletin.

Plaats een reactie