We houden van Steely Dan (en gaan de muziek spelen)

De ‘tributes‘ die we de afgelopen maanden hebben gedaan met Perfect Combination, onder leiding van Danny en Marlayne Sahupala, zijn een groot succes. Met de onvergetelijke muziek van onder andere Stevie Wonder, Earth Wind & Fire, Quincy Jones, George Duke en binnenkort Motown. Het eerste concert is al op DJAZZ.tv uitgezonden en de avonden zijn steeds uitverkocht. Een prachtige sfeer, verrassende solisten, een geweldige band, en natuurlijk legendarisch repertoire. Hoe blij ben ik, dat Steely Dan nu op het menu staat. Mijn helden!

Hou je er niet van, blader dan verder. Rolling Stone Magazine noemde het duo “The perfect musical anti-heroes of the seventies”. Voor de liefhebbers: volgende week zaterdag 30 augustus kunnen we gezellig een wedstrijdje doen wie de grootste fan is, wie de teksten snapt en wie alle akkoorden kent.

Alleen al door de fantastische line-up belooft ook deze avond er één te worden die je niet mag missen. Er staat voor een paar centen op het podium: Danny Sahupala, Boudewijn Lucas, Eric van de Bovenkamp, Thomas Bekhuis, Lodewijk van Gorp, Baer Traa, Simone Pormes, Nurlaila Karim, Debbie Helaha, Toon Roos, Ruud Breuls en ondergetekende.

Twee jaar geleden blogde ik over mijn favoriete ‘Dan’ liedjes. Als warming up kun je de bijbehorende playlist aanzwengelen. Of de Spotify-speellijst met alles van Fagen en Becker wat ik kon vinden.

Klik hier voor alle praktische info over het concert. Zorg dat je op tijd bent voor kaarten.. We hopen je te zien de 30e!

tom beek (c) hans reitzema

Tom Beek, saxofonist, webdesigner en tekstschrijver. Gezinskampioen tafeltennis. En alstie tijd over heeft ook fotograaf. Onregelmatig op Twitter en Instagram. Eindredacteur Jazz Bulletin.

Plaats een reactie